Marjaniemen siirtolapuutarha

Idyllistä kaupunkiviljelyä Itä-Helsingissä

Etusivu

Marjaniemen siirtolapuutarhassa 320 mökkikuntaa nauttii kesästä. Aika kuluu hoitaen puutarhaa, puuhastelemalla omalla mökillä sekä osallistumalla moniin yhteisiin rientoihin ja talkoisiin.

Perinnemestari torstaina 16.8. klo 18 Marjalassa

Perinnemestari Hannu Rinne tulee jälleen vahvistamaan tietoamme mökin korjaamisesta. Tilaisuus on Marjalassa torstaina 16.8. klo 18 alkaen. Tämän vuoden aiheet on lueteltuna alla. Tervetuloa oppimaan ja keskustelemaan. Kaiken voi korjata!   Mikä perinnerakentaminen? Perinnerakentaminen kunnioittaa talon rakennusajankohdan materiaaleja, rakennustapoja ja estetiikkaa. Rautakauppaohjeilla tämä ei onnistu. Kaiken voi korjata – jos haluaa Rakennus on tehty laudoista […]

Omenamarkkinat su 19.8. klo 10

Nyt oli niin hyvä omppuvuosi, että on aika järjestää omenamarkkinat! Lahjoita hyväkuntoisia omenia yhdistykselle, joka myy ne markkinoilla ja rahat tulee yhdistyksen hyväksi. Tuo myytäväksi vain sellaisia omenia, joita itsekin söisit. Jos tiedät omenalajikkeen, niin aina parempi.

Tuo tullessas, vie mennessäs su 19.8.

Vaatteiden yms. vaihtopäivä Marjalassa su 19.8. klo 10-13. Tule tuomaan, sovittelemaan ja hakemaan kivoja vaatteita ja tavaroita. Toisen tarpeeton voi olla toiselle aarre!

Vain mökkielämää – lisänäytös su 19.8. klo 16

Kesän näytelmämme suosio on ylittänyt kaikki odotukset. Koska toinen esitys myytiin nopeasti loppuun ja kyselyjä on ollut runsaasti, järjestämme kolmannen näytöksen sunnuntaina 19.8. klo 16 eli kierrätyspäivän ja omenamarkkinoiden jälkeen. Liput yritämme saada myyntiin jo tulevaksi sunnuntaiksi. Esityksen onnistuminen vaatii riittävästi talkooporukkaa – nyt on hyvä hetki täyttää talkootunnit ja ylittää ne. Tänä supersunnuntaina tarvittavista […]

Tiedotteet