12.6. Hallituksessa päätettyä

Alueella on ollut mökkimurtoja toukokuun lopussa Karpalo-, Muurain- ja Mansikkatiellä.

Päätettiin laskea pesutuvan poletin hinta kolmeen euroon.

Kaupungin katselmus oli 1.6.2017. Useilla palstoilla oli puutteita hoidossa liian suuria puita / luonnon puita. Kaupunki edellyttää, että yhdistys velvoittaa palstojen vuokralaiset hoitamaan palstat kuntoon ja kaatamaan tai typistämään liian suuret puut. Mustikkatiellä ojanvarressa on puita ja kasvillisuutta ym. liian lähellä lähellä ojaa ja ne on poistettava. Palsta alkaa 1,5 metrin päässä ojasta ja ojan reunalle ei saa sijoittaa mitään rakennelmia tai istutuksia. Päätettiin, että vuokralaisille jaetaan kehotukset postilaatikkoon ja annetaan lokakuun loppuun asti aikaa tehdä korjaukset.

Kerhotalon uudisrakennus on valmistunut. Lisätyö valmistuu 18.6.ja kioski saataneen käytöön juhannuksena.

Avoimet puutarhat peruttiin, koska osallistujia ei ollut.

Juhannusjuhlat. Tarpeelliset luvat ja ilmoitukset hoidettu. Kokon sytyttää Marjaniemen VPK. Ohjelmassa perinteiseen tapaan lipun nosto ja puheenjohtajan puhe, lapsille kasvomaalaukset, pelejä lapsille ja varhaisnuorille. Bändillä on kaksi ohjelmanumeroa ja kokon polton jälkeen pari tuntia tanssia, jonka aikana klo 22 Hula hula tapahtumaan osallistuminen.

Viikonloppuna 28. – 30.7 on kulttuutitoimikunnan viikonloppu. Näytelmä ja sen jälkeen karaoke.

Siirtolapuutarhaliiton liittokokouksessa 5. – 6.8. yhdistystä edustavat Taimi Manninen, Arto Härkönen, Taisto ja Maire Vuohtoniemi sekä Leo Pusa liiton hallituksen jäsenenä.