15.5. Hallituksessa päätettyä

Myönnettiin kaksi toimenpidelupaa. Todettiin, että maalien värikoodien (100-alkuiset) kanssa on jotain sekaannusta. Leo selvittää asiaa.

Kerhotaloprojektin  urakoitsija on sairastunut ja työt eivät ole edenneet. Ilmastointi puuttuu, samoin vessan ikkuna ja tarjoiluluukun kehykset sekä oven pielet hallin puolelta.

Kevätinfon jälkeen pidetään talkoot, jossa mm. puretaan vanha toimisto. Taimi ja Elise suunnittelevat ja hankkivat uuden toimistohuoneen kalusteet.

Kuultiin toimikuntien kuulumiset

Kulttuuritoimikunta:

–       10.8. klo 18 perinnerakentaminen

–       Kerhotalon toimistoon tarvitaan A3 kokoinen printteri ja A3 kokoinen laminointikone. Vaihdetaan Elisan kiinteä laajakaista liikkuvaan yhteyteen (”mokkula”). Valtuutettiin Arto hankkimaan uusi printteri ja laminointikone ja selvittämään nettiyhteyden eri vaihtoehdot.

–       Juhannusjuhliin tulevat esiintymään Päivi Mäkinen ja Tapani Puranen, tunnin show ja kaksi tuntia tanssimusiikkia.

–       Taimi selvittää juhannusjuhlan arpajaisten järjestämistä

–       Arto selvittää yhdistyksen jäsenille tarkoitetun intran saamista nettisivuille.

 

Ympäristötoimikunta

–       Komposti-ilta 23.5. klo 18

–       Kaupungin katselmus on 1.6. klo 12.30, mukana Leo, Taimi ja Sirkka-Liisa Lindberg

Huoltotoimikunta

–       Sauna: Lämminvesivaraaja meni rikki vappusaunassa. Taisto vaihtoi rikkoutuneen vastuksen. Kaikki talkoolaiset eivät ole osanneet saunan kassassa käyttää maksupäätettä. Talkoolaisiksi on jatkossa valittava sellaisia jäseniä, jotka pystyvät käyttämään maksupäätettä.

–       Sähköt: Huoltorakennuksen aurinkokennojen pumput on huollettu viime viikolla. Kerhotalon keittiölle on laitettu sähköt katujakokaapista. Kerhotalon varastoon on vaihdettu nousu.

Suomen Siirtolapuutarhaliiton liittokokous pidetään Tampereella 5. – 6,8. Kokoukseen voi osallistua Marjaniemestä neljä edustajaa. Leo osallistuu liiton hallituksen jäsenenä.

Kerhotalon ja huoltorakennuksen nimikilpailuun oli tullut runsaasti ehdotuksia. Kerhotalon nimiehdotuksista voittajaksi valittiin Marjala, jota oli ehdottanut kaksi henkilöä ja voittaja ratkaistiin arvalla. Voitto meni Marita Pirttimaalle.  Huoltorakennuksen nimiehdotuksen voittajaksi valittiin Huoltis, jota oli ehdottanut Soili Neronen.

Voittajat palkitaan kevätinfossa 100 euron lahjakortilla kioskille.

Seuraava hallituksen kokous pidetään 12.6. klo 18 Kerhotalossa.