Talkoot

Marjiksen yhteisön yksi sydän on talkoot. Vuodesta 2019 lähtien talkooväen hankkiminen on toimikuntien vastuulla. Sen vuoksi näillä sivuilla on oma sivu jokaiselle toimikunnalle. Sivuilta näkee talkooväen tarpeen ja siellä on myös ilmoittautumislomake talkoisiin.

Suomalaisen perinteen mukaiset talkoot ovat vapaaehtoisia ja pyyteettömiä. Talkoissa koet yhteisöllisyyttä, tutustut ihmisiin ja saat uusia ystäviä, opit yhdessä uusia asioita ja nautit talkootarjoiluista. Talkoissa tehdään yhdistyksen vastuilla olevia alueen hoitoon ja huoltoon ja rakennusten huoltoon ja korjauksiin liittyviä töitä sekä yhdistyksen tapahtumien järjestelytöitä. Käy varaamassa oma talkootapahtumasi tai -työsi huoltorakennuksen, eli Huoltiksen, pesutuvan talkookansiosta tai toimikuntien talkoosivuilta - valitse toimikunta vasemmalla olevasta valikosta.

Kaikilla yhdistyksen jäsenillä on voimassa oleva talkoovakuutus tapaturmien varalle.

Mitä talkoita haluaisit tehdä?

Talkootehtäviä on runsaasti erilaisia. On porttien sulkemista, ruohonleikkuuta, saunan kassalla olemista, postin jakamista, erilaisten tapahtumien järjestämistä, lasten ohjaamista, kevät- ja syystalkoita, kunnostustöitä, ym. Jos sinulla on joku erikoistaito tai haluat tehdä juuri tiettyjä asioita yhteiseksi hyväksi, kerro siitä toimikunnan talkooyhteyshenkilölle (alla). Kaikkien kyvyillä on käyttöä ja kaikki apu on yhtä arvokasta – ja talkoissa tapaa aina myös uusia mökkiläisiä!

Talkoista vastaavat siis toimikunnat oman toimialansa mukaan. Vasemmalla olevasta valikosta näet talkoosivut toimikunnittain. Huoltiksen pesutuvassa on myös perinteinen talkookansio.

KULTTUURITOIMIKUNTA, Arto Härkönen, puh. 050 4871273

MARJALA-TOIMIKUNTA, Juha Keränen, puh. 050 5271709

TEKNINEN TOIMIKUNTA, Heikki Kylliäinen, puh. 050 0602836 ja

Teknisen toimikunnan huoltoryhmä, Maanus Kukk, puh. 040 8133326

YMPÄRISTÖTOIMIKUNTA, Tuija Lujanen-Lampi, puh. 050 4082488