Talkoot

Marjiksen yhteisön yksi sydän on talkoot. 

Suomalaisen perinteen mukaiset talkoot ovat vapaaehtoisia ja pyyteettömiä. Talkoissa koet yhteisöllisyyttä, tutustut ihmisiin ja saat uusia ystäviä, opit yhdessä uusia asioita ja nautit talkootarjoiluista. Talkoissa tehdään yhdistyksen vastuilla olevia alueen hoitoon ja huoltoon ja rakennusten huoltoon ja korjauksiin liittyviä töitä sekä yhdistyksen tapahtumien järjestelytöitä. Käy varaamassa oma talkootapahtumasi tai -työsi huoltorakennuksen, eli Huoltiksen, pesutuvan talkookansiosta tai ilmoittaudu mukaan vasemmalla olevasta valikosta.

Kaikilla yhdistyksen jäsenillä on voimassa oleva talkoovakuutus tapaturmien varalle.

Mitä talkoita haluaisit tehdä?

Talkootehtäviä on runsaasti erilaisia. On porttien sulkemista, ruohonleikkuuta, saunan kassalla olemista, postin jakamista, erilaisten tapahtumien järjestämistä, lasten ohjaamista, kevät- ja syystalkoita, kunnostustöitä, ym. Jos sinulla on joku erikoistaito tai haluat tehdä juuri tiettyjä asioita yhteiseksi hyväksi, kerro siitä toimikunnan talkooyhteyshenkilölle (alla). Kaikkien kyvyillä on käyttöä ja kaikki apu on yhtä arvokasta – ja talkoissa tapaa aina myös uusia mökkiläisiä!

Vasemmalla olevasta valikosta näet kulloinkin tarjolla olevat talkootyöt. Huoltiksen pesutuvassa on myös perinteinen talkookansio.

Talkookoordinaattori Anne Franck, 046 844 4152 annef.marjis@gmail.com