Talkoot

Marjiksen yhteisön yksi sydän on talkoot. 

Suomalaisen perinteen mukaiset talkoot ovat vapaaehtoisia ja pyyteettömiä. Talkoissa koet yhteisöllisyyttä, tutustut ihmisiin ja saat uusia ystäviä, opit yhdessä uusia asioita ja nautit talkootarjoiluista. Talkoissa tehdään yhdistyksen vastuilla olevia alueen hoitoon ja huoltoon ja rakennusten huoltoon ja korjauksiin liittyviä töitä sekä yhdistyksen tapahtumien järjestelytöitä. Kaikilla yhdistyksen jäsenillä on voimassa oleva talkoovakuutus tapaturmien varalle.

Mitä talkoita haluaisit tehdä?

Talkootehtäviä on runsaasti erilaisia. On porttien sulkemista, ruohonleikkuuta, saunan kassalla olemista, postin jakamista, erilaisten tapahtumien järjestämistä, lasten ohjaamista, kevät- ja syystalkoita, kunnostustöitä, ym. Kaikkien kyvyillä on käyttöä ja kaikki apu on yhtä arvokasta – ja talkoissa tapaa aina myös uusia mökkiläisiä!

Käy varaamassa oma talkootapahtumasi tai -työsi huoltorakennuksen, eli Huoltiksen, pesutuvan talkookansiosta tai ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä!


Talkoovakuutus

Marjiksen talkoolaisten turvana  on talkoovakuutus. Tapaturman sattuessa se korvaa muun muassa hoitokuluja. Toimintaohjeet