Uusi viestintätiimi

18.8.2020

Hei marjislaiset! Kuvassa näette yhdistyksen tuoreen viestintätiimin eli (kuvan mukaisessa järjestyksessä): Arto, Sanna, Sannis ja Sonia. Tulemme jatkossa vastaamaan Marjaniemen siirtolapuutarha ry:n sisäisestä viestinnästä sekä markkinoinnista ja somesta. Jos tulee näistä aiheista kysyttävää, niin meihin voi olla yhteydessä.

Muutamia muutoksia teemme heti alkuun:

1) Marjaniemen siirtolapuutarha ry:n Facebook-sivu tullaan omistamaan kokonaan ulkoiseen viestintään, joten sisäiset tiedotteet julkaistaan jatkossa virallisilla kanavilla: marjis.net -sivuilla ja ilmoitustauluilla. Toki tiedotteet julkaistaan myös tässä ryhmässä, jotta keskustelu aiheista voisi jatkua! Vanhat tiedotteet poistetaan Marjaniemen siirtolapuutarha ry:n Facebook-sivulta ja ne, sekä tulevat ilmoitukset, löytyvät uutiset-osiosta nettisivuilta

2) Marjiksen kirppis ja keskustelu -ryhmästä tehdään suljettu ryhmä, joten liitythän jäseneksi, jos et vielä ole. Tulevaisuudessa ryhmän sisältö näkyy vain jäsenille.

3) Marjaniemen siirtolapuutarha ry:lle perustetaan Instagram-tili, jotta voimme tulevaisuudessa saavuttaa yhä laajemman yleisön ja jakaa sisältöä monipuolisesti.

JA HEI! Oletko innokas kuvaaja tai pursuat sisältöideoita? Apua otetaan mielellään vastaan. Laita viestiä (sonia.bencheikh@gmail.com) jos kiinnostuit!